fredag 12. desember 2008

Wow, premien fra Blafrekonkurransen har ankommet K(a)os(e)heimen!

Nå sitter jeg her og er bare helt utrolig fornøyd og glad:-) Julekvelden kom tidlig i K(a)os(e)heimen:-)
Da jeg åpnet den spennende pakken, åpenbarte denne fantastiske oppbevaringsboksen seg! E=superfornøyd! Så løftet jeg den opp, og kjente at den var litt tung, det måtte jo være noe oppi den...
og det var det! to supersøte kofferter lå oppi. En med elefantmønster og en med retromønster.

Men ikke nok med det!


Jeg måtte jo åpne disse også, og oppi der lå det i hver koffert en liten oppbevaringsboks og drikkeflaske! E= superduperfantastiskfornøyd!!!

I tillegg til alt dette fantastiske, en søt boks med 10 fantastiske Blafre-kort!!! Koselig hilsen fra Ingrid var der også:-)

Jeg er helt overveldet av alt det fine jeg har fått! Var ikke i nærheten i å forestille meg alt dette da jeg meldte meg på konkurransen, og mot all formodning vant den:-)

TUUUUUSEN TAKK Blafre design!

Og Stor klem til Sessan som arrangerte konkurransen:-)

Og ikke minst en nuss til Nora og kusina som trekte meg blant alle de som var med i konkurransen;-)

mandag 8. desember 2008

Vis meg ditt juleservice


Jeg er superglad i juleservicet mitt. Det er fra Spode. Jeg har til og med funnet servietter som matcher!
Begynte å samle på det for mange år siden, men nå sliter jeg å få tak i deler til det her på østlandet. På vestlandet har jeg sett det i flere butikker, men her østafjells er det visst ikke god butikk å selge lenger, eller no'. Men, men, nå har jeg det meste jeg trenger til det, så det er ikke så farlig:-)

Nå har det seg slik at jeg er veldig nysgjerrig av natur, og lurer veldig på hva slags juleservice dere der ute i blogglandia har:-) Så derfor sender jeg en utfordring til alle som vil ta den:


vis meg ditt juleservice!

Og skriv gjerne historen bak valget, hvis det finnes noe spesiell grunn til at akkurat DET servicet ble valgt.

søndag 7. desember 2008

Tuuuuuusen takk Line fra Kvardagsliv i Storemyra!


Nå har jeg endelig fått lasta inn bildene av den fantastiske gavering-gaven min! Jeg ble overveldet over alle de fine pakkene som ramla ut av konvolutten fra Line:-)


Nydelig hjemmelaga kort!
Kjempefint dekorert fyrstikkeske.
Nyyydelig pynt og Velkommenskilt!
Søte telysestaker i fattigmannssølv:-)
Hele herligheta! Koselig Velkommen-skilt, den flotte ornament/pynt/kula (hva er det det heter?!?!) koselige engleservietter, fattigmannssølv telysestaker, fyrstikkesken, og kortet.
Jeg er bare overveldet av alt jeg fikk! STOOOOOR klem til det Line! Du traff midt i blinken:-)

fredag 5. desember 2008

Og jeg som ikke skulle stresse....

Bilde lånt fra paperstone.co.uk


Nå har jeg tatt mange blider av ymse som jeg skulle legge inn her, og lage noen koselige innlegg...men har jeg fått tid til å laste de ned fra kamera? Nei...

For det første så har jeg fått kjempekoselige gaver fra min hemmelige venn, som jeg vil vise her og pynte i heimen min med. men har jeg fått tid til det? Nei... (Tuuuuuuusen takk foresten!)

Så har jeg fått tingene som jeg bestilte hos Strandlykke. De vil jeg også pynte med, ta bilde av og vise til dere, men har jeg fått tid til det? Nei...

Og jeg har "photoshoppa" ferdig julekortbildene, for en måned(!) siden, for i år. Men har jeg fått tid til å kjøpe kartong og lime de fast? Nei...

Jeg har kjøpt fotokalendere til å lime bilder av ungene til å gi bort i julegave. Har jeg valgt ut bildene som skal være på kalenderen? Nei...

Jeg hadde store planer om en koselig desember, med litt juleverksted og snøbasing. Har det kommet en eneste dorullnisse i hus? Har det blitt noen våte nakker av snøbasing? Nei...

Men hva i himmelens navn har jeg drevet med den siste tida da?!?!?

Når jeg prøver å tenke etter om jeg har gjort noe spesielt som har tatt all tida mi, så kan jeg ikke komme på noe! Ikke har jeg hatt spesielt mye å gjøre på jobben heller... Det er rett og slett kvardagen som suser forbi i autobahnfart. Og jeg kjører en gammel Lada som ikke klarer å nå fartsgrensen...

Og så bruker jeg littebittegranne tid til å være inne i blogglandia sammen med dere også da...

Vel, jeg kommer vel sterkere tilbake, med innlegg m.m.
Ha en stressfri 5. desember, her laver snøen ned utenfor kontorvinduet og lager skikkelig julestemning:-)

onsdag 3. desember 2008

Award!!


Oj, jeg har fått en koselig award fra tante Julie. Hun er en superartig dame som forteller om livet i sin gamle tante Julies hus. Man kan ikke unngå å humre litt når man leser inne hos henne:-) Tusen takk tante Julie!
"Denne bloggen invistereri og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.
Dissse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse.
Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte. Inkluder denne teksten i overskriften på awarden deres "
Jeg syntes 8 var litt mange å sende videre til siden jeg ikke kjenner så mange her inne enda, men her er de jeg synes passer til ovennevnte beskrivelse :
Drømmen om en eplehage (ser du har fått den før, men ikke fra meg;-))
Kunne sikkert gitt den videre til utrolig mange andre her i blogglandia, men jeg nøyer meg med 4 i denne omgang. Jeg synes det er så vankelig å velge....

mandag 1. desember 2008

OJ!!!! JEG VANT!!!! :-D


Hurra hurra hurra!!! Jeg er den superheldige vinneren av Blafre-konkurransen!!!

Hadde jeg ikke hatt ører hadde jeg smilt helt rundt nå!!!


De supersøte Blafrejentene trakk ut mitt navn som vinner! HURRA!!!
Så flott adventsoverraskelse :-)
Ønsker alle en suuuuper 1. desember!
Klem!
 

blogger templates | Make Money Online