mandag 8. desember 2008

Vis meg ditt juleservice


Jeg er superglad i juleservicet mitt. Det er fra Spode. Jeg har til og med funnet servietter som matcher!
Begynte å samle på det for mange år siden, men nå sliter jeg å få tak i deler til det her på østlandet. På vestlandet har jeg sett det i flere butikker, men her østafjells er det visst ikke god butikk å selge lenger, eller no'. Men, men, nå har jeg det meste jeg trenger til det, så det er ikke så farlig:-)

Nå har det seg slik at jeg er veldig nysgjerrig av natur, og lurer veldig på hva slags juleservice dere der ute i blogglandia har:-) Så derfor sender jeg en utfordring til alle som vil ta den:


vis meg ditt juleservice!

Og skriv gjerne historen bak valget, hvis det finnes noe spesiell grunn til at akkurat DET servicet ble valgt.

4 kommentarer:

Tante Julie sa...

Hei !
Nå skal jeg fortelle deg noe tragisk ! JEG HAR IKKE JULESERVICE , JEG !Ikke så mye som en eneste juletallerken... faktisk !
Jeg har ett gammelt service som heter Florette og som jeg bruker ved helt spesielle anledninger. Blått og hvitt og kjempefint, men med bare 6 kuverter... Så når vi er flere enn 6 personer er det bare å dekke bordet med noe annet. Og sånn tror jeg nesten at det skal få være... Jeg har en tendens til å bli lei av ting og bytter det ut med jevne mellomrom så da passer det igrunn fint å ikke ha et dyrt service som man synes man MÅ bruke.
Men ditt var jo fint, da...

Anette sa...

Nisseserviset fra PP her :o) Stoooore gourmet-tallerkner, plass til mye mat!! Hehe!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Jeg er så uheldig at jeg ikke har juleservice, men jeg har Bogstad Hvit fra PP, i så godt som alt av deler. Det er på vei ut av produksjon, og blir nå kun solgt fra fabrikken en periode til. Så jeg bestilte tallerker så jeg er sikker på at det holder:)

Heldig du som har fint juleservice.

Kaspara sa...

Heisan E
Så fint juleservise du har! Koselig å ta fram hver jul!
Jeg må bare melde meg inn i "Foreningen uten juleservise" jeg også. Som regel bruker jeg Ikeas fløtefarvede "Arv".Det er et billig servise, men jeg er veldig glad i det. Da står jeg helt fritt med tanke på servietter osv.
Egentlig er som regel selve bordet på julaften her hjemme ganske hvitt. Elsker hvite skårne amaryllis på bordet, og ofte har jeg brukt lyse tøyservietter.
Vi får se hva det blir i år. Julaften skal feires her hjemme hos oss for 20.gang i rekken.
Ha en god natt E!
Klem fra Kaspara

 

blogger templates | Make Money Online