fredag 3. desember 2010

Julekalendere

Jeg er en av de som har pakket 48 små fine og meningsfylte kalendergaver til mine to håpefulle. Ingen har noen gang gjort noe slikt for meg, derfor ser jeg med glede på den ene adventskalenderen etter den andre som popper fram her i blogglandia. (Heter det forresten Adventskalender eller Julekalender??)

Pia og Elisabeth har en morsom føljetongkalender som de deler på. Her kan man til sist vinne en stilig ugle som heter Julia.

Mali-Mo har en vakker bildekalender, og Brigg serverer også fine og morsomme bilder i sin kalender.

Bo har en flott bildekalender der man innimellom kan vinne fine premier.

Dessuten har Drømmen om en eplehage en flott kalender der man i dag kan vinne en søt Green Gate-kanne, som jeg har veldig lyst på ;-)

Og enda er det sikker mange flere!

So, enjoy!

3 kommentarer:

Pia sa...

Hmm, vi har jo kalt vår for julekalender. Men adventskalender er kanskje mer riktig? Siden det er dagene i advent man åpner kalenderen? Men på barne-TV og sånn sier de jo julekalender. Så begge betegnelser kan vel brukes.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Pia, vi kan vel si at vi kalte det JULEkalender for å få en overdose jul, det blir jo tross alt julekalenderen juleugla Julia, jakten på julestemninga - vi som er glade i bokstavrim...

Gunn Beate sa...

Kan ikke du maile meg adressen din slik at jeg kan sende deg bloggjubileumsgaven din? (Og jeg har ikke glemt at du også er mottaker av basargave fra juni, men der hadde jeg 365 dager på meg ;) )

Klem!

 

blogger templates | Make Money Online