mandag 19. januar 2009

O Glede!!!!!!

(Bilde laget av Emma Thompson, 4 bilder i denne serien lå det i den forsvunnede esken.
Bilde lånt frahttp://eu.art.com)

For dere som har lest bloggen min tidligere, husker dere kanskje at en eske med lille M's ting har forsvunnet. Bilder, dåpsgaver, ting hun har fått i gave til rommet sitt var i den esken. Se innlegg her.

Men på lørdag lette vi etter skøytene til mannen, de var ikke å finne noe sted. Mannen leter på loftet, jeg i kjelleren. Så kommer min kjære ned og jeg spør om han har funnet skøytene, nei "men jeg fant den eska med tingene til M!" Gjett om jeg ble superglad da!!! Slang meg om halsen han og gav ham et skikkelig kyss;-)

Det var jammen bra at den ikke var blitt kasta altså. For en av tingene som var i eska var en dåpsgave, et armbånd, til nesten 2000,- kr!!!! Så koselig å se alle de fine tingene igjen:-) Jeg glemte helt å ta bilder, men det skal jeg gjøre så dere får se de fine tingene:-)
Og når det gjelder skøytene til mannen, ja så fant vi de også! ;-D


Håper dere får en fin dag!!!


Klem E:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott at dere skule gå på skøyter, så esken ble funnet :) Så ergelig når det forsvinner ting, spes. ting man er glad i og sånne dyre ting.
Nydelig det bildet.
Ha en fin ettermiddag og kveld.
Hilsen fra Agathe

Tante Mimmi sa...

Har dåke det også slik???
Såååå godt at det dukka opp att! Mamma seier alltid til meg: "Det som ikkje er stjålet eller brennt opp dukkar ALLTID opp att " Det lever me etter her!;)
Men det er pyton når det står på...
God veke!

 

blogger templates | Make Money Online