onsdag 11. februar 2009

Hva skjedde med tante Julie?

Denne festlige damen med hund og tenåringsbarn som jeg gledet meg til hver en oppdatering, hvor er hun! Får bare opp en finurlig feilmelding når jeg prøver å komme inn på siden hennes. Har hun steng meg ute? Har hun sluttet å blogge? Noen som vet?? Tante Julie, er du der ute?

3 kommentarer:

Hjerterom sa...

Har prøvd jeg også,men får samme svar som du..
Savner den festlige bloggen!

Siw

Julies sa...

Pip !

Julies sa...

Hm... Blanke ark, ja....
Ja, det er liksom det jeg har gjort, på flere måter.
Jeg , som aldri kjøper ett interiørblad eller er særlig opptatt av interiør ( Vel, jeg er jo det da, men for meg dreier det seg mest om å ha det hyggelig. Trender og sånne ting er jeg minimalt opptatt av )vel... jeg fant i allefall ut at jeg ikke hadde mer og skrive om - på den fronten. Dessuten tok det for mye tid, selv om det var fint å ha noe å pusle med i den mørke årstida ,da man jo oppholder seg mer hjemme og er litt mindre sosial enn man er ellers i året.
Men likevel... Først ble jeg veldig opptatt av om noen skulle kjenne meg igjen - det hadde jeg ikke lyst til.... Så syntes jeg hele greia ble litt masete... Det tok mye tid ( Akkurat DET la jeg opp til selv da... )og så ble det litt for mye utmerkelser å skrive innlegg om, selv om også det var hyggelig.
Så , nærmest på impuls, slettet jeg hele greia og opprettet en ny for å holde kontakten med de jeg har hatt mest kontakt med.Nå har jeg tenkt at bloggen skal være " liten ", jeg har ikke innstallert teller og vil ikke ha awaerder... Og så skal jeg skrive om det jeg har lyst til å skrive om - og det er mer enn interiør.... Om sommeren er jeg på tur så sant jeg har tid, så i lange perioder vil jeg trolig bli fraværende eller nøye meg med å legge inn kommentarer hod de andre og jeg har tenkt å holde meg til de jeg følger eller har på lista mi.
Sånn har jeg i allefall tenkt det skal være....
Man kan si det handler om å starte med blanke ark, være seg selv og slette tanterollen, som jeg igrunn aldri har hatt i det virkelige livet... Det føles unektelig mer naturlig.
Vi " snakkes "

 

blogger templates | Make Money Online