tirsdag 3. august 2010

Amadeusparken

Hvis du har små unger som liker å se dyr på nærthold, ta turen til Amadeusparken ved Tangen i Stange kommune. En veldig behagelig dyrepark uten mas og kjas og kommersielle fristelser. Det eneste du bør kjøpe, er en pose dyrefor til ca 30 kr som du kan bruke til å håndfore alle dyrene ("unntatt apene og aligatoren", sitat billettlukedama (som om noen med hue skrudd riktig på plass ville prøvd å få aligatoren til å spise fra hånda!!!))

For de som synes det er litt skummelt å håndfore f.eks ponnyene også, går det fint an å legge maten på gjerdet:-)

Her har du muligheten til å få kameler, sebraer, geiter, griser, strutser og mange fler til å spise fra hånda di, hvis ønskelig. For å fore besøkende (oss mennesker altså), er det satt opp en enkel kiosk der en får kjøpt pølse, is og brus. Man kan også ta med seg egen mat og drikke inn i parken, det er satt opp griller i koselige omgivelser.

Innerst i parken er det satt opp diverse lekeapparater og et stort hoppeslott for ivrige små med masser av energi.

Etter et par timer i denne parken har de søte små kanskje lært litt om noen nye dyr, og det er stas å få ta på og fore dyra selv. Og jammen var det ikke morsomt for de voksne også:-) Og ikke minst stressfritt.

Men husk våtservietter. Dyrematen (og dyreånden) lukter æsj!

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, denne parken er flott. Var der for noen år siden og vi snakker fortsatt om lamaene som prøvde å stjele hele matposen. ☺

 

blogger templates | Make Money Online