torsdag 11. september 2008

Helvetesmorgen - og helvetesmamma...

OOOÆÆÆÆ!!!! Noen morgener er bare heeelt pyton. Sånn som i dag.Den begynte så fint med en god gutt som hadde (for en gangs skyld) sovet hele natta i senga si, kom krypende opp i senga på morraskvisten og kosa godt med mammaen sin. Deretter gikk det bare nedover...Unger som krangler, sipper og erter. Jeg klemte fingeren min i en skuff, det gjorde så vondt at tårene spratt! Unger som fortsatt krangler, sipper og erter, og i tillegg må mases på for å få på seg klær og spise frokost... Jeg eksploderer til slutt og roper så hele nabolaget hører det at nå får det være nok, mamma har vondt og dere må slutte før jeg eksploderer (noe jeg allerede strengt tatt har gjort...) KAOS! Dette resulterer til enda mere sipping og grining, men vi får da til slutt kommet oss av gårde til barnehage og jobb... vel avleverte unger og på vei til jobben føler jeg meg som verdens værste mamma og har utrolig dårlig samvittighet for kjefting og roping på morraskvisten... sukk...Men det er vel lov å eksplodere litt sånn, sånn av og til, eller...?

For å lette litt på min dårlige samvittighet, legger jeg inn et bilde av de nydelige kaosbarna mine:-)Med håp om en bedre fortsettelse på dagen for oss alle,

klem
E:-)

3 kommentarer:

Huset i skogen sa...

JA, det er lov! Du verden hvor jeg kjente meg igjen...enkelte morgener er pyton, med en sur mamma og tre unger som skal i skole/bhg. En føler at en har tre trollunger og at en selv er verdens verste mamma! Heldigvis er alt glemt når vi kommer hjem igjen. Tror alle med unger har det slik av og til;)
Ha en fin kveld, og så kan en håpe at det blir lenge til neste helvetesmorgen?

Kaos sa...

Takk for koselig innlegg på bloggen min :) Jeg kjøper stoffer stort sett på stoff og stil. De har nettbutikk www.stoffogstil.no og kunne sikkert kjøpe det over nett, men jeg elsker å kunne ta på stoffene og kjenne de før jeg handler.. ja jeg er stoffavhengig.

Livet er heeerlig sa...

Huff kjenner meg veeeeldig igjen her du :)
Ikke lett å ha et rolig lynne når alt koker rundt en...
Men men heldigvis er det mest av de gode dagene...
Håper resten av dagen ble bra!
*Siv*

 

blogger templates | Make Money Online