torsdag 25. september 2008

Hummer og kanari

Dette kan vel betegne dette innlegget samtidig som det vel betegner min stil i heimen:-) Kanskje det skulle vært en kategori i roll-inndelinga på NIB? :-D


Får vel begynne med noen interiørting da kanskje:-)

Tenkte jeg skulle vise noe lurt jeg har på kjøkkenet mitt. Da vi pussa opp kjøkkenet ville jeg ikke spikre/skru i sideveggen til kjøkkeninnredningen. I den gamle hadde jeg hengt opp en white board som vi skriver opp det vi trenger å handle inn etterhvert som vi kommer på det. Denne ble det vanskelig å henge opp uten spiker... Undret lenge på hvordan vi kunne fortsette med å skrive opp viktige ting en eller annen plass uten å måtte lage hull i veggen. Så kom jeg over Wallies. De har noe smart som "klistermerketavle"! Så da har jeg klistret opp den på veggen, kan ta den bort når jeg måtte ønske det uten at den setter merker:-)


Ellers så vurderte jeg å gå til innkjøp av en "oppfinnelse" av en venninne av meg. Den er kjempelekker men dyr...og så måtte jeg jo ha skrudd/spikret:
Den er av herdet glass. Du får kjøpt den på http://okside.no/.


Da jeg tok fram kamera for å ta bilde på kjøkkenet så tok jeg også et bilde av vinduskarmen der også. Ungene kommer jo med tegninger og malerier hele tiden, så jeg kjøpte noen smarte "rammer" på...herregud! Nå kommer jeg ikke på hva butikken heter!! Det er en svensk butikk som holdt til å Oslo City... jaja, kommer vel på det en gang... I alle fall er det plass til flere ark bak selve vinduet i rammen. Så det er både oppbevaring og utstillig av gullungenes kunstverk:-)


Og for ALL del, IKKE se på de UTROLIG møkkete vinduene mine *blush*. Har ikke gidda å vaske dem så lenge vi driver med påbygginga. De blir bare møkkete me den gang igjen... Men jeg skal vaske dem før det blir for kaldt altså...

Til slutt så må jeg bare ta med et bilde av en badeengel:


Og en soveengel:(beklager dårlig kvalitet, men jeg ville ikke ha på blitzen)

Det morsomme med lillefrøkna er at hun aldri ville ha smukk som baby, men NÅ i en alder av 2,5 år har hun plutselig bestemt seg for at hun bruker smokk... Håper det bare er en fase. Det går da ikke an å BEGYNNE med smokk når man er over 2 år?!? Det er jo da man SLUTTER med smokk... :-D

Jaja, nå tar jeg kvelden.

Natta fra E:-)

4 kommentarer:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Takk for melding! Hummer og kanari er vel min stil også, litt gammelt og litt nytt, naturmaterialer, romantiske og rustikke detaljer.. Anyway det var bra du skrev okside.no for det var den siden jeg skule huske å kikke innom i dag, men har sittet med blogging og glemte det ut.. skulle inn og se på muligheten til å henge opp plate med mønster istedet for fliser på kjøkkenet.
Lurt med en oppslagstavle som ikke lager merke iveggen. Jeg har tenkt å henge opp en som skal lages med stoff og hønsenetting, men den er fortsatt i hodet..
Søte små englebarn :O)
God helg til deg!! :O)

Bo med barn sa...

Der ser du. Nå kan du "resirkulere" den gamle vesken fra Ikea:))

Du, for en genial ukeplantavle du har fått deg!! Den var intet mindre enn genial. og superfin.

Ha en superduper fredag!

Mari sa...

SÅ flott blogg du har :)Her skal jeg følge med :)

Tror jammen vi skal kjøre igang en egen gavering jeg :)

Mari sa...

For påmelding og tanker rundt hvilke føringer gaveringen skal ha, mail meg på mild_chocolate@hotmail.com

Klem M :)

 

blogger templates | Make Money Online