tirsdag 30. september 2008

Nå er det jul igjen...

.... snart i alle fall:-) Kom på at jeg snart må begynne å tenke på hvordan årets julekort skal bli.
Prøver å finne på noe nytt hvert år, men det er ikke så lett. De blir jo ikke akkurat lettere å ta bilder av med årene... Storebror kan få det for seg at han ialle fall IKKE skal bli tatt bilder av, og gjøre slik mamma sier er heeelt teit i alle fall... Ser for meg at det kommer til å bli tatt noen hundre bilder for å få noen få som kanskje kan brukes...

Her er en titt på tidligere års julekort:-)


Og til slutt fjorårets som hadde dette på framsida + et koselig bilde av dem begge på innsida (men det finner jeg ikke akkurat nå...)


Tusen takk for hyggelige kommentarer her inne! Setter veldig pris på at noen gidder å legge igjen en liten hilsen når de er her inne og titter:-) Tusen takk også for alle dere som krysser fingre for at jeg finner igjen den dyrebare esken med tingene til lillemor... Har ikke orket å lete noe mer etter den enda. Føler at så lenge jeg ikke har lett SKIKKELIG så er det et håp om at den er i huset en eller annen plass...
Ha en fin dag!

7 kommentarer:

Mari sa...

Flotte julekort!

Det går litt trått med gavering-planene. Det er jo en del som har sagt de vil være med, men det er jo umulig å kommunisere uten å ha e-postadresser. Så vi får se :)

Klem M

MOLLY sa...

Iiiiik...julekort ja, ifjor ble det så som så med ...fysj;) Disse var jo kjempeflotte, og så herlige barn;)
God helg til deg:)

LISBETH---<-@ sa...

Heisan! Tusen takk for så koselig hilsen hos meg som forøvrig gikk rett til hodet på meg..hi hi.
Akk og ve og hjelp. Julekort!!! Blir ikke hjemmeprodusert i år, gjorde det i fjor og det tok for mye tid,nesten så det gikk ut over julebaksten ;o))
Vi finner vel ut av det.
Ha en fin dag.
Klem

♥ H@rmoni ♥ sa...

koselige julekort! :O)
Hmm, har begynt å tenke litt på jlekort allerede og det er jo greit å få noe gjort i god tid før jul, men et blir vel gjort en gang i november får vi satse på.
Fin uke til deg!

Anka sa...

Jukekort til å bli glad av! Så forresten julemarsipanen i butikken i dag. Rart det der altså! Goood kveld:)

Mari sa...

Nå er gaveringplanene oppe oggår. Frist for å sende mail med navn og adresse, samt forslag er satt til søndag :)

Klem M

Mari sa...

Orker du å hjelpe til med gaveringen i form av at du får en gruppe (inkl meg) som du deler ut gavevenner til el? are si ifra om du ikke orker, så spør jeg en av de andre :)

 

blogger templates | Make Money Online