tirsdag 11. november 2008

Mine nye ringer!

Da kommer det bilder av mine nyinnkjøpte ringer fra Tante Mimmi. Veldig fornøyd må jeg si:-) Den røde fikk sin debut allerede dagen etter. Mens den blå fikk æren av å bekle min finger på klassefesten.


Ringene kom i nydelige, håndbroderte, små poser med en lapp med noen koselige ord på.


Her er den vakre røde på sin pose.


Her er den stilige blå på sin pose.

Ellers gikk det bra på klassefest. Kjempekoselig å se de andre igjen. Det var ikke mange som hadde forandret seg så veldig. Hele 19 av 27 elever møtte opp, i tillegg til 3 lærere. Tida gikk så alt for fort... Fikk ikke snakket nok med alle, heldigvis var alle enige om å gjenta festlighetene om 5 år igjen:-)


Ellers fikk jeg kjøpt noen stilige Rice-produkter på reisa mi:-)
Stilig brett, det nederste, og matchende stekespade, den til høyre.

Enda en stekespade i samme mønster, og en slikkepott i turkis.

Den butikken jeg kjøpte dette i hadde også en masse Greengate. Nå forstår jeg hva alle som er "hekta" på Greengate snakker om!!! Har ikke forstått "what the fuzz" var med dette Greengate greiene, men nå når jeg har sett det "live" WOW, jeg vil også ha!!!! Utrolig lekkert! Jeg falt helt for det røde med prikker...sukk! Synd for meg, men bra for lommeboka, at det hadde vært litt vanskelig å få med seg på flyet:-) Noen som vet om de selger Greengate i Kongsvingerdistriktet?

Vel, ha en fin tirsdagskveld, nå er det snart Grey's, men først må jeg se litt på Charterfeber. Vi var nemlig på ferie i Aya Napa da de tok opp serien. Svein er like tulling i virkeligheten som på TV... Men guuuu som jeg gremmes når jeg ser på, fines det virkelig så ..... folk?!?

5 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Wobs! Her var mykje god reklame! Tuusen takk!:) *stort smil!*
Eg tenkte du kanskje skulle gi den vekk- så difor lagte eg lappane litt like, men kos at du MÅ beholda alle sjølv! Det er dags at gå i garagen å lage fleire:) og det er kos!
Trur eg rota litt når eg skulle sende deg ringane..var nok innom Me and Molly og la at beskjed- eg blir så forvirra av den nye "Blogger jeg følger" - så 2 ganger har eg havna heilt feil med mine kommentarar...akk ja!
Godt dei havna hos deg og at du er nøgd- det varmer!

Det blå hjertet sa...

Gratulerer med nye ringer!!

Forstod heller ikke hva det var med Greengate - men har fått noen ting på ønskelista. Rice derimot har jeg likt leeenge - og synes de har kjempeflotte ting!

Lillebror har ikke begynt med kranglinga..enn så lenge... Men du skal være sikker på at det kommer til å bli bråk når han vokser til. For Storebror er typen som gir beskjed!!

(De er begge så trøtte når kvelden slår inn at de bare går på autopilot mot senga...)

Mari sa...

for noen flotte ringer, og ikke minst Rice-produktene da. Jeg kunne hatt Rice som mellomnavn!

Lurer på hvordan det går med gaveringen vår? Bortsett fra Vims, er det noen som har mottatt gave enda (jaja, jeg vet at fristen for å sende ikke har gått ut enda,men jeg synes det er så spennende )

Klem Mari rice ;)

Livet er heeerlig sa...

Heihei!
åååååå du kjøpte den røde ringen jeg hadde så lyst på :)
heldiggris må jeg bare si!
Så kjekt at klassefesten gikk bra, det er jo gøy å se hvordan de andre har blitt.
Gjenbruk er helt toppers, iallefall når man må være forsiktig med pengene men har lyst å være kreativ :)
Ha en strålende flott helg
*Siv*

pepperkverna sa...

Herlige kjøkkenting. Akkurat noe for meg....Hege

 

blogger templates | Make Money Online